Velkommen til The Directory!

The Directory er et helt nytt kreativt ledet produksjonsselskap, eller regifellesskap som vi liker å kalle det, hvor gode ideer skal bli til enda bedre filmer. Bak selskapet står Roar Uthaug og Steinar Borge, to av landets mest erfarne reklamefilmregissører. The Directory vil, med sin regidrevne form, gi kreativiteten større spillerom i produksjon av reklamefilm. I samarbeid med de klokeste hodene og de flinkeste fagfolkene i filmbransjen vil vi sørge for kvalitet i alle ledd.

The Directory er en smidig organisasjon med evne til å skreddersy produksjonene slik at vi alltid får mest mulig film for pengene. Vi vil være store når det trengs, men kan også jobbe forenklet når budsjett eller ideen tilsier det. Vi vil alltid tilstrebe å finne kreative og innovative løsninger på alle deler av produksjonsprosessen.

The Directory produserer levende bilder for alle typer media og plattformer.

0