Hajdu til The Directory

Kristian Hajdu tar produsentansvaret for regissørene Roar Uthaug og Steinar Borge i The Directory.

Kristian Hajdu kommer med 12 års erfaring som ballast, blant annet fra blant annet Tangrystan, Motion Blur, Seefood og Trøbbel Film.

– Det skal bli morsomt å jobbe med to så erfarne og kreative regissører som Roar og Steinar. Roar har akkurat avsluttet opptakene på storfilmen «Bølgen» og er klar for reklamefilm igjen. Han er jo en mester på storslått action, men prøver alltid å få inn humor og varme i det han gjør. Steinar føler jeg har et solid grep om humor og dialogbaserte filmer, noe som er ganske relevant for det norske markedet. sier Hajdu.

Et regissør-drevet selskap

Selv om The Directory nå har fått en fast produsent er det fortsatt tanken om regifellesskapet som gjelder.

– Roar og Steinar jobber tett sammen på alle prosjekter som kommer inn, sånn sett får man litt av begge regissørene uansett hvem man jobber med, fortsetter han.

– Kristian er en dyktig, hardtarbeidende og pliktoppfyllende produsent. Vi følte at han var klar for mer ansvar og større oppgaver og er sikker på at han kommer til å tilføre The Directory mye bra energi, sier Roar Uthaug.

0