Ny director til The Directory

Med sin sterke og karakteristiske visuelle stil har Pål Laukli lenge vært en av landets ledende stillsfotografer. Som en naturlig forlengelse av dette har det gjennom årene også blitt en del musikkvideoer og reklamefilmer. Nå følte både vi og Pål at tiden var inne for at han skulle bli en del av et større, kreativt miljø, sier Kristian Hajdu – produsent hos The Directory.

Med Pål i tillegg til Roar og Steinar får vi en bra bredde i det visuelle uttrykket og måten vi ønsker å fortelle historier på. Med på kjøpet får vi en fantastisk energi som vi vet kommer til å bli dratt med videre inn i de prosjektene Pål skal jobbe med. Pål har gjort stillskampanjer for mange av de største kundene i landet og for de fleste byråer. Noen av filmene han har laget finner du her.

 

 

0